Gratis op maat gemaakt
2500 gordijnstoffen en -stalen op voorraad
Alle gordijnen verduisterend leverbaar

Gordijnen naar ontwerp van Hanneke de Jager

Een onmisbare decoratie in de kinderkamer of babykamer zijn mooie gordijnen. Niet alleen voor de functionaliteit, maar ook om de kamer sfeer te geven. En in een kinderkamer kan dit net iets speelser, iets creatiever, bijvoorbeeld met gordijnen in een bepaald thema. Gordijnen moeten aansluiten bij de leefwereld van het kind. Wie dit als geen ander weet is beeldend kunstenaar en illustrator Hanneke de Jager. Ieder kind is verschillend en heeft een eigen smaak. Samen hebben we daarom een unieke lijn gordijnen voor de kinderkamer ontwikkeld, genaamd: Hanneke de Jager

 

Wat maakt het ontwerpen van kindergordijnen zo leuk?

We vroegen Hanneke wat ze zo bijzonder vindt aan het ontwerpen van gordijnen. "Op zolder, met mijn tekentafel voor het raam, verlies ik mijzelf in de mooie bijzondere wereld van het illustreren. Ik wil verwondering, blijheid, een glimlach overbrengen in het werk dat ik maak, wat recht uit mijn hart komt en waar ik met zoveel plezier en passie mee bezig ben."

Een unieke wereld in de kinderkamer

Alle ontwerpen zijn met de hand getekend. Niets is op de computer gemaakt, waardoor elk dessin uniek is. Je ziet de wiebelende lijnen, de echte stofjes en de geplakte draadjes. "Het is heel arbeidsintensief, maar zeer inspirerend om alles met de hand te tekenen, alle figuurtjes uit te knippen en te plakken, om zo een heel eigen en unieke wereld te creëren. Het is een feestje en een ontdekkingstocht om oude kleding, gebruikte stofjes, draadjes en (afval) materiaal te hergebruiken in mijn werk."

Het resultaat: Een opvallende en unieke lijn kindergordijnen

 

Heb je een vraag?