Gratis op maat gemaakt
2500 gordijnstoffen en -stalen op voorraad
Alle gordijnen verduisterend leverbaar

10

snelle & mooie afwerking, klantvriendelijk, responsief

.

Barbra, Brussel

10

Prachtige gordijnen

Tijdens het bestellen stonden er handige maar ook duidelijke instructies en tips over hoe te meten. Daarna werden we steeds helder op de hoogte gehouden over de status van onze bestelling per mail. Onze gordijnen werden netjes verpakt bezorgd en na ophangen leken zo goed te passen! De kinderen zijn erg blij met hun gordijnen want die maken hun kamer echt af!

Marlee , Poortvliet

9

snelle en correcte verwerking van onze bestelling

Dank je wel. De communicatie rond onze bestelling liep vlot en alles werd ook heel snel geleverd. Wij zijn blij met de nieuwe gordijnen.

Karen, Zwijnaarde

10

Een heel fijne winkel die beloften waarmaakt en snel en volgens afspraak levert.

Duidelijke website, fijn om stalen te kunnen bestellen , symphatiek ook dat je kunt kiezen om de kosten daarvan aan een goed doel te schenken i.p.v. van het aankoopbedrag te laten aftrekken. Levering volgens afspraken, en het belangrijkste: prachtige, goed afgewerkte gordijnen. Mijn kleinzoon slaapt weer heerlijk temidden van de planeten!

Tineke van Es, BUNNIK

10

Super

Mooie gordijnen, erg te vreden over alles!

Marijke De Groot, Eefde

10

Mooie, snel geleverde, gordijnen voor de kinderkamer!

Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van de geleverde gordijnen. Exact op maat en snel en met zorg geleverd. De kinderkamer van mijn kleinzoon is er door opgefleurd!

Jos, Houten

10

Prima service

Fijne communicatie en klantgericht. Al gaat t maar om een simpel haakje. Fijn dat jullie meedenken!

Anne , Breskens

10

Fast and professional service

I have ordered my curtains 'op maat' and i got them pretty quickly in a good package

Paola Montino Boeckhout, Amsterda IJburg

10

High quality and very fast delivery

Nothing was negative in the experience. Everything went just fine!

Jose Pedro, Nootdorp

10

Helemaal geweldig

Gordijnen kwamen zoals afgesproken. Met een hoop extra's

Jelle, Apeldoorn

8

Zoals verwacht

Ruime keuze gordijnstoffen. We hebben eerst een proefstaaltje besteld om de kleur goed te beoordelen. Hierna de gordijnen zelf. Alles netjes en vlot geleverd. Er zat een tracker bij zodat je de gordijnen tenminste te volgen zijn voor het bedrijf. Ook dat geeft een verzorgd gevoel. Nadat de gordijnen een paar dagen uitgehangen hebben plooien ze mooi. Fijne service zoals het hoort.

Iris, Utrecht

10

Professioneel, aardig, goede service.

Prachtig gemaakte gordijnen, keurig verstuurd. Fijne hulp bij het bestellen.

Willy, Rötviken

10

Gewoon goed

Fijn dat je een stukje stof van te voren kan bestellen. Je krijgt er dan zelfs stukjes stof bij om te zien wat het doet mocht je willen verduisteren. Verder alles duidelijk aangegeven hoe je moet meten. Ook leuk dat je een kussentje in dezelfde stof mee kan bestellen. Bij de bestelling kregen we zelfs een klein kadootje voor onze zoon. Super leuk!

Iris , Den Bosch

10

Keurig afgewerkte kwaliteitsgordijnen.

Uitstekende gordijnen ontvangen na duidelijke communicatie met het bedrijf.

Sjaak, Utrecht

10

Fijn meegedacht

De kamer van onze dochter is best koud. We wilden graag wat dikkere gordijnen om de tocht in de nacht wat meer te beperken. We vroegen advies via de chat-functie en zo bestelden we een paar heel mooie gordijnen. De gordijnen werden heel vlot geleverd, we werden op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling. De stof is zacht en dik, en het ziet er mooi uit. Onze dochter is er heel erg blij mee.

Marije, Houten

10

Top!

Goede service, je wordt goed op de hoogte gehouden over de status van je order en een snelle levering. Mooie kwaliteit gordijnen.

Emma, Vlaardingen

10

Goede service en goede kwaliteit!

De stalen service was heel prettig. Korte levertijd. Goed filmpje met meet instructies. De kwaliteit van de gordijnen is ook super. Nette verpakking in een mooie hangende zak. Ruim assortiment met leuke prints. Het enige wat iets lastiger was is dat je geen bezorg moment zelf kan kiezen. Dus dan zadel je vaak toch je buren op met jouw gordijnen met een flink gewicht.

Suzanne, Gouda

10

Goed geregeld

Mooie gordijnen tegen een goede prijs en netjes afgeleverd

Bernard, Opijnen

7

Mooie gordijnen en online winkel slechte levering

Mooie gordijnen voor een goede prijs prima website en je wordt op de hoogte gehouden van het proces en prima klantenservice maar de levering door de transporteur was vreselijk niet bij mij thuis afgeleverd en ook niet met een briefje erbij waar bij welke buren . Dit ligt niet aan de webshop maar voor mij reden om niet meer te bestellen . Ze hebben de klacht doorgegeven. Gelukkig de hele straat gevraagd en nog gevonden maar niet voor herhaling vatbaar

Tamara , Roosteren

10

Vriendelijk, flexibel en top resultaat

Doordat ik iets anders wilde dan standaard, kon ik via de app contact precies mijn wensen kenbaar maken met goede begeleiding. Omdat het even wachten was, was het heel leuk toen uiteindelijk het gordijn kwam. Zeer tevreden.

Paulien , Woerden

10

Ruime keuze uit mooie gordijnen

Kindergordijnen.nl heeft een ruime keuze uit mooie gordijnen. Dankzij de meetinstructies op de website is het eenvoudig om zelf de juiste maten op te meten. Wij hebben gekozen voor gordijnen met extra verduistering. De gordijnen verduisteren goed en werden geleverd binnen de gestelde leveringstermijn. Wij zijn zeer tevreden met de gordijnen!

Hannah, 1e Exloërmond

10

Alles keurig

Duidelijkheid tijdens het bestelproces, gordijnen netjes geleverd, mooi resultaat. We gaan hier ook onze volgende gordijnen bestellen.

Hannah, Putten

10

Great experience!

I ordered curtains for my little one's bedroom and upon arrival these were even more beautiful than on the pictures. The curtains are beautiful and elegant, details (hems and headers) are very nicely done. The little surprise presents they include for the kids are also a nice touch! I will order again for sure.

Nella, Den Haag

10

Veel keus, snelle levering

Zelfs witte gordijnen (met gekozen verduister-optie) verduisteren goed. Er is veel keus met schattige ontwerpen en de site is makkelijk in gebruik.

Suzan, Hoogmade
Heb je een vraag?