Alle gordijnen verduisterend leverbaar
Gratis op maat gemaakt en verzonden
2500 Gordijnstoffen uit voorraad leverbaar

Gordijn Lancelot € 23,- p/m2

Hdj.Lancelot

Eigenschappen gordijnstof

Patroon 64 cm
Samenstelling 100% katoen
Stofbreedte 280 cm

We hebben alle kleuren op voorraad in huis, bestel daarom gerust eerst een knipstaaltje.
Zo weet u precies met welke kleur en kwaliteit uw gordijnen worden gemaakt.

 

Gordijn Lancelot € 23,- p/m2

Dappere ridders uit vervlogen tijden op dit kindergordijn, ontworpen door Hanneke de Jager. Deze beeldend kunstenares is schrijver en tevens illustrator van een aantal bijzonder leuke kinderboeken. Zij omschrijft haar stijl als: “Fris, kleurrijk, levendig, speels en zonnig.” Door gebruik van verschillende materialen zoals stofjes van de markt, knopen en gebreide truien, geeft zij haar illustraties iets unieks. In het patroon zie je namelijk de weergave van die leuke details van de verschillende texturen. Zo hebben de ridders haast tastbare harnasjes aan, zo écht lijkt het. De schilden zijn afgezet met wol en kleine knoopjes, hoe origineel! Het stylen van de kinderkamer is geweldig leuk om te doen en hoe bijzonder is het om een gordijn van een échte ontwerpster te hebben! Dit gordijn heeft een warm grijze ondergrond en verder aangevuld met warme, fraai verpoederde tinten. De staande ridders zijn 17 cm groot en gedrukt op matte, soepel vallende stof. De print is aan de voorzijde gedrukt en als je goed kijkt zie je die kenmerkende ‘Hanneke’ details. Zij tekent hele mooie kinderboeken en hier zijn in dat genre de vrolijke & trouwe ridders afgebeeld. Ook de kroon en het vaandel e.d. prikkelen je fantasie. Wil je graag lekker donker slapen, dan kan het gordijn verduisterend gevoerd worden. Kortom, wil jouw eigen dappere en trouwe levensgenieter op een bijzondere manier naar dromenland? Kies dan voor dit fantasierijke Hanneke de Jager gordijn!

Bestel een op maat gemaakt gordijn

Bestel een compleet gordijn inclusief gratis afwerkingen.

1

Gewenste afmetingen

Gewenste afmetingen

Geef hier de totale lengte en breedte (in centimeters) van het gewenste gordijn op. Het systeem berekend automatisch hoeveel stof er nodig is voor het door u gekozen gordijn en plooitype. Ook met andere afwerkingen zoals onder en bovenzomen hoeft u geen rekening te houden.

Bekijk voor het juist opmeten onze video. Twijfelt u toch nog? Neem dan gerust contact met ons op.

Wilt u een gordijn uit één stuk of in meerdere delen?

Gevoerde gordijnen zorgen voor bijna of gehele verduistering. Daarnaast vormt een voering bescherming tegen verkleuring en isoleert kou, warmte en geluid.

Bestelt u meerdere gordijnen? Geef door welk gordijn voor welke kamer is bestemd. Wij vermelden dat dan op de verpakking (niet verplicht, maar wel handig).

Totaal
127,80
Levertijd: ca. 14 werkdagen
Boven de € 250 geen verzendkosten
Toon prijsberekening
Breedte: 100cm x 200% (plooi stof) / 280cm (stof breedte) = 0.71 1 baan stof
Lengte: 100cm + 30cm (zoom) = 130cm
Lengte door patroon: 130cm / 64cm (patroon hoogte) = 2.03 = 3 x 64cm (patroon hoogte) 192cm
Prijs per strekkende meter: €23,- (p/㎡) x 2.8 (stofbreedte p/㎡ naar p/m) €65,-
Basis prijs: 1m (breedte) x 1.92m (lengte) = 1.92m x €65,- (p/m) €124,80
Band en hakenPrijs per strekkende meter: 1m (invoer breedte) x €3 (p/m) = €3,-
Totaal prijs: €124,80 + €3,- = €127,80 x 1 (aantal) €127,80